Konseyden Hamamyolu turu

Konseyden Hamamyolu turu
Vatandaş, çevre düzenleme çalışmalarının tamamlandığı Hamamyolu beğenirken Kent Konseyi Mahalle Meclisi üyeleri de caddede gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi.Eskişehir’i gezmeye gelen yerli turistlerinde uğrak yeri haline...


Vatandaş, çevre düzenleme çalışmalarının tamamlandığı Hamamyolu beğenirken Kent Konseyi Mahalle Meclisi üyeleri de caddede gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Eskişehir’i gezmeye gelen yerli turistlerinde uğrak yeri haline gelen Hamamyolu Caddesi önceki günde Odunpazarı Kent Konseyi başkan ve üyelerini ağırladı. Kent Konseyinin Büyükdere Mahalle Meclisi üyelerinden oluşan topluluğun ilk durağı tarihi Odunpazarı bölgesindeki belediye ye ait müzeler oldu. Konsey Başkanı İsmail Kumru yönetiminde gerçekleştirilen kent turu Hamamyolu Caddesi ile devam etti. Büyükdere Mahalle meclisinin organize ettiği geziye çağlan, Kayapınar, Avdan Kültür ve Dayanışma Dernek Başkan ve üyeleri de katıldı. Caddenin yeni çehresine büyük ilgi gösteren üyeler daha sonra yaya trafiğine açılan tünelli köprüden geçerek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Hamamyolu’nun yeni görünümüne hayran kaldıklarını dile getiren konsey ve dernek üyeleri Eskişehir’e böyle modern bir gezinti alanı kazandıran Odunpazarı belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.