Fotoğrafçılardan BYEGM'ye Ziyaret

Fotoğrafçılardan BYEGM’ye Ziyaret
Afyon Frig Fotoğraf Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özçelik ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Düş BYEGM Afyonkarahisar İlMüdürü Ş. Münire Burcu’ya nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette Özçelik 30 Haziran - 1 Temmuz...

Afyon Frig Fotoğraf Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat özçelik ve Yönetim Kurulu üyesi Murat Düş BYEGM Afyonkarahisar İlMüdürü Ş. Münire Burcu’ya nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette özçelik 30 Haziran - 1 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenleyecekleriUlusal Fotoğraf Festivali “I.Frig Fotofest” hakkında İl Müdürü Ş. Münire Burcu’ya bilgiler verdi.


Festival, Afyon Frig Fotoğ -raf Derneği tarafından, AfyonValiliği, İl Kültür ve TurizmMüdürlüğü, Afyon Ticaret veSanayi Odası, çay TicaretOdası, İhsaniye Belediyesidestekleri ve Kanal 3 medyasponsorluğunda yapılacağınısöyleyen Murat özçelik, festi -val süresince tamamı ücretsiz4 fotoğraf sergisi, 2 fotoğrafatölyesi, 6 fotoğraf gezisi veusta fotoğrafçılar ile söyleşilertertip edileceğini, yapılacakeğitimler, sergiler, söyleyişilerve düzenlenecek gezi prog -ramlarının, festival merkezininHattat Ahmet Karahisari Kültürve Sanat Merkezi olacağınısöyledi.Festivalin bu sene onurkonuğu olarak Türkiye’dedevlet sanatçısı ünvanlı ilk vetek fotoğrafçı Ozan Sağdıç’ın,ayrıca Cengiz Karlıova, RehaBilir, Burak Şenbak ve SerkanTuraç’ın da festivalin misafirfotoğrafçıları olacağını söyledi.Gelenekselleşmesi hedeflenenfestivalin bu sene gezigüzergahları hakkında da bilgiveren özçelik, Afyon şehirmerkezi, Frig Vadisi, Koca -tepe ve Eber Gölü’ne gezilerdüzenleneceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.