BİR GALİBİYETTEN ÇOK FAZLASI

BİR GALİBİYETTEN ÇOK FAZLASI
Son günlerde oldukça stres altında olan teknik kadro ve futbolcular Balıkesir’i yenerken hem rahatladı, hem de ilk deplasman galibiyetini almış oldu. Zorlu deplasmanda galibiyet ile dönen Eskişehirspor’da futbolcularda kendini...

Son günlerde oldukça stres altında olan teknik kadro ve futbolcular Balıkesir’i yenerken hem rahatladı, hem de ilk deplasman galibiyetini almış oldu.


 


Zorlu deplasmanda galibiyet ile dönen Eskişehirspor’da futbolcularda kendini buldu.


Bu sezon ligde galibiyet ile  tanışamayan Kırmızı Şimşekler Balıkesir deplasmanına umutlu gitmişti.


Yönetim belirsizliğine rağmen hafta içi maça iyi hazırlanan Şimşekler taraftarının da desteği altında çıktığı maçta yenik duruma düşmesine rağmen 3 puanı almayı bildi.


KRİTİK ORTAMDA GELEN GALİBİYET


Ligde oldukça zor günler geçiren Eskişehirspor’da Balıkesir’de alınan galibiyet oyuncuları da rahatlattı. Son günlerde oldukça stres altında olan teknik kadro ve futbolcular Balıkesir’i yenerken hem rahatladı, hem de ilk deplasman galibiyetini almış oldu.
KAYACAN DA MUTLU


Bu sezon kaleyi devralan ve bazı maçlarda yaptığı hatalar ile eleştiri oklarını üstüne alan Kayacan Balıkesir maçında muhteşemdi.  özellikle ilk 30 dakikada kalesinde devleşen ve kritik kurtarışlar ile galibiyette önemle pay sahibi olan Kayacan maçtan sonra da oldukça mutluydu.      


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.