Özmutlu yad edildi

Özmutlu yad edildi
 TÜRKAV Eskişehir Şubesi, ESOGÜ’de menfur saldırıda hayatını kaybeden Fatih Özmutlu (48) için Mevlid-i Şerif programı düzenledi. TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı) Eskişehir Şubesi, geçtiğimiz...

 


TüRKAV Eskişehir Şubesi, ESOGü’de menfur saldırıda hayatını kaybeden Fatih özmutlu (48) için Mevlid-i Şerif programı düzenledi.



TüRKAV (Türkiye Kamu çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı) Eskişehir Şubesi, geçtiğimiz ay, Eskişehir Osmangazi üniversitesi (ESOGü) Eğitim Fakültesi'ne düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden, Osmangazi üniversitesi Eğitim Fakültesinde Fakülte Sekreteri olan Fatih özmutlu (48) için Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

TüRKAV Eskişehir Şubesinde düzenlenen programda Mehmet Emir ve Mehmet Günyüzü hocalar merhum Fatih özmutlu ruhuna Mevlid-i Şerif dışında Yasin-i Şerif ve salavat okudu.

Eskişehir TüRKAV il başkanı Hasan Sezer ‘Bu akşam burada (ESOGü) Eğitim Fakültesi'ne düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden, Osmangazi
üniversitesi Eğitim Fakültesinde Fakülte Sekreteri olan arkadaşımız, dostumuz, kardeşimiz Fatih özmutlu için Mevlid-i Şerif programı düzenledik. Fatih Bey tam bir Anadolu çocuğu, vazife şuuru yüksek, samimi şuurlu bir dava adamıydı. Biz Fatih Bey’den Rabbimizin katında şahidiz. Fatih kardeşimiz Rabbine kavuştu. İnşallah kabri cennet bahçelerinden bir bahçe olur. Kabri nur mekanı cennet olsun.’ Diyerek düşüncelerini anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.