Otomobil hırsızı baba oğul yakalandı

Otomobil hırsızı baba oğul yakalandı
Eskişehir’de son bir hafta içerisinde meydana gelen otomobil hırsızlığı olaylarının ardından başlatılan geniş kapsamlı soruşturmanın ardından failler polis tarafından yakalandı.Emek Mahallesi Koyuncu Sokak içerisinde A.D,isimli...

Eskişehir’de son bir hafta içerisinde meydana gelen otomobil hırsızlığı olaylarının ardından başlatılan geniş kapsamlı soruşturmanın ardından failler polis tarafından yakalandı.


Emek Mahallesi Koyuncu Sokak içerisinde A.D,isimli şahsın park halinde bıraktığı aracı çalan zanlıların baba ile oğlu olduğu belirlendi.


Gündoğdu Mahallesi Sanayi Sokak içerisinde bulunan bir hurda deposunu işlettikleri belirlenen B.A. ile oğlu U.A. isimli şahsılar polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların depo olarak kullandığı yerde yapılan aramada çaldıkları otomobilin parçaları ele geçirildi.


 çaldıkları araçları parçalara ayırarak sattıkları ileri sürülen baba ile oğlu haklarında düzenlenen evraklar ile dün nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına teslim edildi. Olaya karıştığı iddia edilen ve firarda olan bir kişinin de yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.