"Umut yeşerten eller"

“Umut yeşerten eller”
Eskişehir Anadolu Lisesi yürüttüğü Sosyal ve Finansal Girişimcilik Projesi (Beştaş) ‘Umut Yeşerten Eller’ ile evde eğitim hizmeti gören ilköğretim çağındaki –hasta veya engelli -öğrencilerin hayallerini  gerçekleştirmeyi...


Eskişehir Anadolu Lisesi yürüttüğü Sosyal ve Finansal Girişimcilik Projesi (Beştaş) ‘Umut Yeşerten Eller’ ile evde eğitim hizmeti gören ilköğretim çağındaki –hasta veya engelli -öğrencilerin hayallerini  gerçekleştirmeyi amaçladı.

Projenin 2.aşaması 2018-2019 öğretim yılında da devam ediyor. ”Umut Yeşerten Eller” projesinin 2.Aşamasında iki  çocuğun daha hayallerine dokunuldu. Projeye dair bilgiler veren okul yöneticileri, “Derslerine daha iyi çalışabilmeleri için istedikleri çalışma masalarını evlerine teslim ettik ve öğrencilerimizin de yardımı ile montajını gerçekleştirdik. EAL ekibi olarak teslimi gerçekleştirdik. Evlatlarımıza öğrenim hayatlarında başarılar dileriz. Projemizin uygulanmasında görevli  EAL öğrencileri  sanat  atölyesi  çalışmaları sonucunda ortaya çıkan el emeği ürünleri  yardımseverlerin beğenisine sunarak kaynak oluşturulmakta ve bu kaynakla da proje yürütülmektedir. Proje Yürütücü öğretmenlerimiz  Demet Temür , Deniz Akkaya Şogur, Aylin Sevingil ile ayrıca çocukların isteklerini yerine getirme ve tesliminde katkılarından dolayı ülgen Temür’e teşekkür ederiz.” Dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.