NEYDİ NE HALE GELDİ

NEYDİ NE HALE GELDİ
Eskişehirlilerin yeni bir bulvara kavuşma sevinci fazla sürmedi. Devlet Demir Yolları(DDY)genel müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanarak halkın hizmetine sunulan hat boyu eski haline geri döndü. Yüksek Hızlı...

Eskişehirlilerin yeni bir bulvara kavuşma sevinci fazla sürmedi. Devlet Demir Yolları(DDY)genel müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl yapımı tamamlanarak halkın hizmetine sunulan hat boyu eski haline geri döndü. Yüksek Hızlı Trenin yer altına alınmasının ardından başlatılan ve büyük masrafla hizmete açılan bulvar, eski halini aratmayan bir görünüme kavuşturuldu.
Bir süre hizmet verdikten sonra kapatılan çay bahçelerinden sonra alkol ve uyuşturucu bağımlılarının uğrak mekânı olan Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki bulvardaki süs havuzları betonla kapatılırken, özellikle küçük çocukların ilgi odağı haline gelen mini lokomotiflerde yerlerinden söküldü. Yapılan masrafın boşa gittiğini belirten bölge sakinleri “Hat boyunun yeni ve modern halinden hiçbir eser kalmadı. Geceleri karanlığa gömülen bulvardaki tüm camlar kaldırıldı. Havuzlar beton dökülerek kapatıldı. Birçok yerdeki oturma bankları kaldırıldı. Hat boyu beton yığınıyla kaplandı. Harcanan paralar boşa gitti” şeklinde dert yandılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.