"Her fabrika bir kaledir."

“Her fabrika bir kaledir.”
CHP Milletvekilleri Sakarya’da özelleştirme kapsamına alınan Tank Palet Fabrikası işçileri ile buluşarak, işçilerle dayanışma gösterdi.CHP’li Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in de destek verdiği buluşmada Fabrikanın...

CHP Milletvekilleri Sakarya'da özelleştirme kapsamına alınan Tank Palet Fabrikası işçileri ile buluşarak, işçilerle dayanışma gösterdi.


CHP’li Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer’in de destek verdiği buluşmada Fabrikanın özelleştirilmesine karşı çıkan heyet, Sakarya Tank Palet Fabrikasının özelleştirilmesine karşı sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.


Sendika binası önünde toplanan kalabalık, Tank Palet Fabrikası çalışanlarıyla dayanışma gösterirken, buluşma sonrasında açıklamalarda bulunan CHP’li çakırözer, “Her fabrika bir kaledir. Tank Palet Fabrikası herhangi bir fabrika değildir. Tank Palet demek Türkiye demektir.. Bu fabrikanın satılması demek Türkiye Cumhuriyeti'ne ihanet demektir. Bu mesele bir siyasi parti meselesi değildir. Sadece Türk İş'in ya da sadece Harb İş Sendikası'nın meselesi de değildir. Başarının karşılığı özelleştirme olamaz. Fabrikamıza sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.