DERNEK BİNASINA TAŞLI SALDIRI

DERNEK BİNASINA  TAŞLI SALDIRI
Kısa adı ESENYAP olan Eskişehir Engelsiz Yaşam Platformu üyesi olan Görmeyenleri ve Göz Sağlığını Koruma Derneğinin faaliyet gösterdiği hizmet binası gece bilinmeyen saatlerde taş yağmuruna tutuldu. Mustafa Kemal Atatürk Caddesi...

Kısa adı ESENYAP olan Eskişehir Engelsiz Yaşam Platformu üyesi olan Görmeyenleri ve Göz Sağlığını Koruma Derneğinin faaliyet gösterdiği hizmet binası gece bilinmeyen saatlerde taş yağmuruna tutuldu. Mustafa Kemal Atatürk Caddesi üzerinde yer alan derneğin tüm camları atılan taş ve tuğlalar sonucu yerle bir edildi.
Daha öncede üç kez aynı şekilde saldırının düzenlendiğini belirten yetkililer, durumu polise bildirdi. Dört ayrı derneğinde yer aldığı binaya yapılan taşlı saldırının ardından sorumlular tarafından cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunuldu.
Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, son bir ay içerisinde dördüncü kez taşlı saldırının yapıldığı dernekte büyük maddi hasarın meydana geldiği öğrenildi. Saldırı haberi üzerine dernek binasına gelen yetkililer, olayı şiddetle kınadıklarını belirterek, suçlu veya suçluların bir an önce bulunarak cezalandırılmalarını istedi. Şikâyet üzerine polis, zanlıların yakalanması için dernek etrafındaki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Saldırı olayı ile ilgili gerekli soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.