"Hükümet sorunu geçiştirmeye çalışıyor"

“Hükümet sorunu geçiştirmeye çalışıyor”
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) ziyaretlerine devam ediyor.  Son olarak Ömercan Tarım Makinaları Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ni ziyaret eden Başkan...


Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) ziyaretlerine devam ediyor. 

Son olarak ömercan Tarım Makinaları çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ni ziyaret eden Başkan Kurt, OSB’de çeşitli sektörlerde hizmet veren kobilerle bir araya geldi. ömercan’nın sahibi Ercan Eren’in karşıladığı Başkan Kurt, kobilerle sohbet etti. Onların istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Kurt, kendisine sorulan sorulara da cevap verdi.
Başkan Kazım Kurt’un 5 yılda Odunpazarı Belediyesi’nde hayata geçirdikleri ve gelecek dönemde gerçekleştirecekleri projeleri anlattığı ziyarette çoğunlukla ekonomik kriz konuşuldu. Ekonomik krizin işçiler, emekçiler kadar işverenleri de etkilediğini söyleyen Başkan Kurt, bunun nedenlerinin başında dışa bağımlı ekonominin geldiğini söyledi. Yanlış ekonomi politikalarının Türkiye’yi bu hale getirdiğini belirten Başkan Kurt, “Ham maddeyi kendimiz üretemiyoruz, ithal etmek zorunda kalıyoruz. Ekonomimiz de dışa bağımlı olunca, kurdaki dalgalanmanın etkisi büyük oluyor. Bu ülkeyi, 17 yıldır AKP iktidarı yönetiyor. 17 yılda devletin elinde bulunan tüm fabrikalar özelleştirildi. TEKEL, SEKA, Şeker Fabrikaları benim ilk aklıma gelenler. Tarım ürünlerini, eti, ham maddeyi ithal ediyoruz. İthalatımız, ihracatımızın kat be kat üstünde. Dolayısıyla da döviz kurundaki dalgalanmayı bizde krize yol açıyor. İnsanlar aç, kazandıkları para giderleri karşılamıyor. Birçok işletme kapısına kilit vurmak zorunda kaldı. Hükümet krize çare bulmak yerini bu sorunu geçiştirmeye çalışıyor. Seçimlerden sonra bu ülkeyi daha büyük ekonomik sorunlar bekliyor” dedi.
Başkan Kurt’a ziyareti için teşekkür eden kobiler, seçim çalışmalarında Başkan Kurt’a başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.