"İstikbal'e ödül"

“İstikbal’e ödül”
 Eskişehir-Bilecik Tabip Odası tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleşen 13. Sağlık Basın Ödülleri sahiplerine verildi. Gazetemiz muhabirlerinden Özge Zaim Sarıoğlu da, “Yaratık gibiyim ne olur beni bu illetten kurtarın”...

 


Eskişehir-Bilecik Tabip Odası tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleşen 13. Sağlık Basın ödülleri sahiplerine verildi. Gazetemiz muhabirlerinden özge Zaim Sarıoğlu da, “Yaratık gibiyim ne olur beni bu illetten kurtarın” isimli röportajıyla ödüle layık görüldü. 


Tören,  Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda yapıldı.


Eskişehir-Bilecik Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi Dr.Nazan Aksaray’ın 14 Mart’ın 100 yılına nasıl gelindiğini anlatan aynı zamanda Türkiye tıp tarihini özetleyen konuşmasının ardından Tabip Odası Başkanı Dr.M. Akif Aladağ, Türk Tabipler Birliğinin tarihçesini ve sağlık alanında yaşanan sorunları aktardı.


Konuşmaların ardından kısa bir müzik dinletisi yapılırken, ardından ödül törenine geçildi.


CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, çeşitli demokratik kitle örgüt temsilcilerinin katıldığı törende meslekte 30.40.50 ve 60.yıllarına dolduran hekimlere plaket takdim edildi.


öte yandan yerel ve ulusal basında ödül kazanan 13. Basın Sağlık ödülleri sahiplerine verildi.


Gazetemiz muhabirlerinden özge Zaim Sarıoğlu, “Yaratık gibiyim. Ne olur beni bu illetten” kurtarın isimli röportajıyla uyuşturucu bağımlılarının çaresizliğini aktardığı ve toplumu duyarlı olmaya çağırdığı için ödüle layık görüldü.


Ayrıca Sakarya Gazetesinden Merve Demir, Esgazete Genel Yayın Koordinatörü Şaban Bağca, Esgrup Genel Yayın Koordinatörü Ali Baş da ödül alan diğer isimler oldu.


Etkinlik bir kokteyl ile sonlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.