Muhasebecilere yazılım kursu

Muhasebecilere yazılım kursu
Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(ESMMMO) yönetim kurulu tarafından üyelere yeni bir eğitim kursu düzenlendi. Geçtiğimiz hafta, Katma Değer Vergisi(KDV) ve Sosyal Güvenlik mevzuatında yapılan değişikliklerin...

Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(ESMMMO) yönetim kurulu tarafından üyelere yeni bir eğitim kursu düzenlendi. Geçtiğimiz hafta, Katma Değer Vergisi(KDV) ve Sosyal Güvenlik mevzuatında yapılan değişikliklerin konu aldığı seminerden sonra şimdide oda üyeleri ‘LUCA’ kursuna katıldı.
Odaya ait çok amaçlı salonunda yönetim kurulu başkanı Neşet Ertoy’un yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan yazılım kursuna katılım beklenenin üzerinde oldu. Her ay belirlenen gün ve saatlerde bu tür eğitimlerin gerçekleştirildiğine dikkat çeken Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Neşet Ertoy “Amacımız uzmanlar eşliğinde oda üyelerimizi sektörel konularda bilgilendirmek. Mayıs ayı içerisinde de eğitim seminerlerimiz devam edecek. Ayrıca odamız bünyesinde yeni dönem staja hazırlık kursları da 27 Nisan tarihinde başlayacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.