BAKANDAN PROJE DESTEĞİ İSTEDİ

BAKANDAN PROJE DESTEĞİ İSTEDİ
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ankara’ya giderek Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi. Görüşmede Odunpazarı için düşünülen turizm projeleri masaya yatırıldı.Yaşadığı gelişim ile her geçen gün...

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ankara’ya giderek Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi. Görüşmede Odunpazarı için düşünülen turizm projeleri masaya yatırıldı.


Yaşadığı gelişim ile her geçen gün turizm potansiyelini artıran tarihi Odunpazarı Bölgesi, cazibe bölgesi olmaya devam ediyor. Bölge için düşünülen yeni projeler ile şehrin yeni turizm projelerine ilişkin bir görüşme Ankara’da yapıldı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret etti.


Yapılan görüşmede Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan turizm projeleri görüşülürken, Başkan Kazım Kurt bu projeler için bakanlık desteği istedi. Bakan Ersoy’un da projeler için gerekli desteğin sağlanacağını ifade ettiği belirtildi.


Yapılan ziyarette, Başkan kazım Kurt tarafından Bakan Ersoy’a anı olarak isminin lazımlı olduğu Eskişehirspor forması armağan edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.