Günay'dan OSB ziyareti

Günay’dan OSB ziyareti
Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay’ı ağırladı. Ziyarette, EOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Ayva,...


Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay’ı ağırladı. Ziyarette, EOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim Kurulu üyesi Yavuz Ayva, Denetim Kurulu üyesi Samet özkaya ve EOSB Müdürü Erhan Tatar da yer aldı.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyetleri ve hayata geçirdiği projeler hakkında Mv. Prof. Dr. Günay’a detaylı bilgi veren Başkan Küpeli, EOSB Yönetim Kurulu’nun yakalamış olduğu sinerji ile hedeflediği projeleri hayata geçirdiğini vurguladı. Sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücüne ulaşmak için hayata geçen özel Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Makine Teknolojileri bölümünde 100 öğrenci ile eğitim öğretime başladığını belirten Küpeli, okulun önümüzdeki yıllarda Elektrik elektronik, Metal teknolojisi, Endüstriyel otomasyonve Plastik teknolojisi bölümlerinde 900 öğrenci kapasitesi ile eğitim öğretime devam edeceğini vurguladı.
Yönetim Kurulu Başkanı Küpeli’nin gerçekleştirmiş olduğu sunumu ilgi ile dinleyen Prof. Dr. Günay, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyetlerini yakından takip ettiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.