Cani bu kez de hakaret suçundan yargılanıyor

Cani bu kez de hakaret suçundan yargılanıyor
Geçtiğimiz yıl Nisan ayında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ni (ESOGÜ) kana bulayan sanık Volkan B.,bu kez hakaret suçundan adalet huzurunda hesap verdi.Üniversitenin Eğitim Fakültesinde görev yapan Prof Dr. Ayşe Aypay’a hakaret...

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında Eskişehir Osmangazi üniversitesi’ni (ESOGü) kana bulayan sanık Volkan B.,bu kez hakaret suçundan adalet huzurunda hesap verdi.üniversitenin Eğitim Fakültesinde görev yapan Prof Dr. Ayşe Aypay’a hakaret ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan 4  kişinin katili Volkan B.,yargılandığı 9’ncu Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.İlk duruşmada mahkeme hakimi ve görevli personele hakaret içeren sözler sarf eden sanık için yeni bir davanın daha açıldığı öğrenildi.
Geçtiğimiz hafta adam öldürme suçundan Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada sıkıldığı için SEGBİS odasından çıkarak ifade vermek istemeyen Volkan B.,polise verdiği ifadeyi kabul etmediğini söyledi.Duruşmaya avukatı ile birlikte katılan öğretim görevlisi Ayşe Aypay,şikayetinin devam ettiğini söyledi.Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.