Muhasebecilere 3 günde 3 seminer

Muhasebecilere 3 günde 3 seminer
Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ESMMMO) tarafından üyelerine yönelik düzenlenen bilgilendirme amaçlı seminerin 3’ncüsüde sona erdi.Yoğun bir hafta sonunu geride bırakan Eskişehirli muhasebeci ve mali müşavirler,...

Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ESMMMO) tarafından üyelerine yönelik düzenlenen bilgilendirme amaçlı seminerin 3’ncüsüde sona erdi.


Yoğun bir hafta sonunu geride bırakan Eskişehirli muhasebeci ve mali müşavirler, son seminerde sektörel konularda bilgilendirildi.


Odaya ait çok amaçlı salonunda verilen seminere İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Eğitim Müdürü İnci Şalcı konuşmacı olarak davet edildi. Seminerin açılışını gerçekleştiren başkan Neşet Ertoy, eğitim faaliyeti ile dolu bir haftayı daha geride bıraktıklarına dikkat çekerek “Amacımız üyelerimizi mesleki her konuda bilgilendirmek. Mevzuata yaşanan değişiklikler ve gelişmeleri zamanı geçmeden uzmanlar tarafından aktarmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Katılımın beklenenin üzerinde olduğu seminer üyelerin yönelttiği soruların uzman tarafından cevaplandırılmasıyla son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.