"Çiftçiden alınan vergi kaldırılsın"

“Çiftçiden alınan vergi kaldırılsın”
Çiftçinin zor günler geçirdiğine dikkat çeken Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Erdemli, “Çiftçi ve hayvan üreticisinin gözü kulağı mecliste alınacak kararda” dedi. Çiftçinin zor günler geçirdiğine dikkat çeken...

çiftçinin zor günler geçirdiğine dikkat çeken Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Erdemli, “çiftçi ve hayvan üreticisinin gözü kulağı mecliste alınacak kararda” dedi.


 


çiftçinin zor günler geçirdiğine dikkat çeken Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Erdemli, çiftçiden ve üreticiden alınan vergilerin kaldırılması için verilen kanun teklifinin kabul edilmesini istediklerini ifade ederek “çiftçi ve hayvan üreticisinin gözü kulağı mecliste alınacak kararda” dedi.


Geride kalan son 10 yılda tarımsal alanda ciddi bir azalmanın olduğuna dikkat çeken Oda Başkanı Erdemli “Meclise sunulan kanun teklifinin yasallaşması halinde tarımsal üretim, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkta kullanılan motorin, gübre, zirai ilaç, tohum, yem ve elektrikten Katma Değer Vergisi ve özel Tüketim Vergisi alınmayacak. Tarımla uğraşanların en önemli sorunu yüksek girdi fiyatlarıdır. Mecliste ki tüm vekillerin çiftçimizin sesine kulak vermesini istiyoruz. üreticimizin kullandığı girdilerden öTV ve KDV’yi gelin hep birlikte kaldırtalım ki, rahat bir nefes alalım” şeklinde çağrıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.