Eylemci işçilere kardeş sendika

Eylemci işçilere kardeş sendika
 Organize Sanayi Bölgesindeki fabrika önünde yaklaşık 10 gündür çadır eylemi yürüten Birleşik Metal Sendikası üyelerine destek her geçen gün daha da büyüyor.Aylardan beri maaş ve kıdem tazminatlarını alamadıkları gerekçesiyle...

 


Organize Sanayi Bölgesindeki fabrika önünde yaklaşık 10 gündür çadır eylemi yürüten Birleşik Metal Sendikası üyelerine destek her geçen gün daha da büyüyor.


Aylardan beri maaş ve kıdem tazminatlarını alamadıkları gerekçesiyle İstanbul’a giden ve Ankara’ya yürümek isterken önleri emniyet güçleri tarafından kesilen mağdur işçilere son olarak kardeş sendika üyeleri de destek ziyaretinde bulundu.


Yaşadıkları sorunu defalarca dile getirmelerine rağmen bir çözüm bulamayan işçilere, aynı konfederasyona bağlı Nakliyat İş Sendikası üyeleri de destek vererek haklı mücadelelerini destekledi. Fabrika önünde kurdukları çadırlarda sabahlayan Birleşik Metal-İş üyeleri adına açıklamada bulunan başkan Ahmet Arı, başlattıkları eylemi devam ettireceklerini ifade ederek desteğe gelen herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.