Halk Yumurta'ya ilk günden büyük ilgi

Halk Yumurta’ya ilk günden büyük ilgi
 Hayata geçirdiği Halk Süt projesi ile Türkiye’de birçok kente örnek olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile önemli bir projeye daha imza attı. Gezen tavuk yumurtaları bugün itibariyle Halk...

 




Hayata geçirdiği Halk Süt projesi ile Türkiye’de birçok kente örnek olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile önemli bir projeye daha imza attı. Gezen tavuk yumurtaları bugün itibariyle Halk Yumurta adıyla satışa çıkarken, Eskişehirliler sütte olduğu gibi yumurtaya da büyük ilgi gösterdi.


Kırsal kalkınmayı destekleme projeleri ile ekonomik olarak zor günlerden geçen üreticiye destek olan Büyükşehir Belediyesi, üretici ile tüketici arasında köprü görevi göreceği yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Küçük ve orta ölçekli üreticilerden toplanan gezen tavuk yumurtaları ilk olarak pilot bölgelerde satışa başladı. Adliye yanında bulunan üretici Market, Odunpazarı Alaaddin Parkı karşısında SGK yanında bulunan Halk Ekmek büfesi, Tepebaşı Uluönder parkı içerisindeki Halk Ekmek büfesi, Ali Fuat Güven Caddesi üzerindeki Halk Ekmek büfesi ve eski Hava Hastanesi köşesinde bulunan Halk Ekmek büfesinde başlayan satışlara Eskişehirliler büyük ilgi gösterdi.


Eskişehirlilerin Halk Ekmek ve Halk Süt’te olduğu gibi diğer bir temel gıda maddesi olan yumurtayı da sağlıklı ve güvenli bir şekilde tüketmelerini istediklerini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, piyasada tanesi 90 kuruş ile 1.5 TL arasında değişen gezen tavuk yumurtalarının Halk Yumurta olarak tanesi 80 kuruştan 10’lu ve 15’li paketler halinde satılacağını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.