İSTİKBAL 70. Yaşında

İSTİKBAL 70. Yaşında
 Tarafsız ve etkili haberleriyle şehrin nabzını tutan İstikbal Gazetesi, bu yıl 70. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor. Kuruluş yıldönümümüz nedeniyle de şehrin yöneticilerinden gazetemize tebrik mesajları geldi. Gazeteniz İstikbal...

 


Tarafsız ve etkili haberleriyle şehrin nabzını tutan İstikbal Gazetesi, bu yıl 70. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor. Kuruluş yıldönümümüz nedeniyle de şehrin yöneticilerinden gazetemize tebrik mesajları geldi.


 


Gazeteniz İstikbal bu yıl 70. Kuruluş yılını kutluyor. 70 Yılı geride bırakan İstikbal Gazetesi, Eskişehirlilere objektif haber ve yorumlar aktarmaya devam ediyor. Kuruluş yıldönümümüz nedeniyle de Vali özdemir çakacak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’den kutlama mesajları geldi.


çAKACAK; “TEBRİK EDERİM”


Eskişehir Valisi özdemir çakacak, İstikbal Gazetesi’nin 70’inci yıl dönümü dolayısıyla tebrik mesajı gönderdi.


İstikbal Gazetesi’nin 70’inci kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirten Eskişehir Valisi çakacak, “Sizi ve gazetenizin yayınında emeği geçen tüm çalışanlarımızı tebrik eder, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.


“İSTİKBAL ŞEHRİN GELİŞİMİNE KATKI SUNUYOR”


Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, İstikbal Gazetesi’nin 70’inci yılı dolayısıyla mesaj göndererek gazetemizi tebrik etti.


Şehrin güçlü ve dinamik yerel basın geleneğinin öncüsü ve önemli temsilcilerinden biri olan İstikbal Gazetesi’nin 70’inci kuruluş yıl dönümünü en içten duygularla kutladığını kaydeden Yılmaz Büyükerşen,  “çağdaş demokrasilerde yerel basının, halkın haber alma özgürlüğünün yanı sıra, halkın görüş, düşünce ve taleplerini yetkililere aktarmada birinci derecede görevi vardır. İstikbal Gazetesi, güçlü bir yerel basın geleneği olan şehrimizde bu görevi eksiksiz bir şekilde yerine getirmektedir. Eskişehir’in son 20 yılda tüm ülkeden takdir gören değişim ve gelişim sürecinde İstikbal Gazetesi’nin de önemli katkıları olmuştur” dedi.


Büyükerşen, sözlerine şöyle devam etti: “Elbette bu çok önemli işlevi yerine hakkıyla getirmenin ana koşulu, dürüst, tarafsız ve halktan yana yayın yapmaktan geçer. Rahmetli Oğuz Türkmen’in sahipliği ve yönetiminde şehrimizin bugün sahip olduğu güçlü yerel basın geleneğinin gerçekleşmesinde büyük emekleri geçen, başta gazetenin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Sayın Burak Türkmen, Yazı İşleri Müdürü Murat Taşkın olmak üzere tüm gazete çalışanlarını kutlar, başarılarının devamını dilerim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.