Prof. Dr. Kevser Erol emekliliğe uğurlandı

Prof. Dr. Kevser Erol emekliliğe uğurlandı
  Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kevser Erol’un emekliliği dolayısıyla, Tıp Fakültesi Dekanlığı’nın düzenlediği emeklilik töreni ESOGÜ Prof....

 


 


Eskişehir Osmangazi üniversitesi (ESOGü) Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kevser Erol’un emekliliği dolayısıyla, Tıp Fakültesi Dekanlığı’nın düzenlediği emeklilik töreni ESOGü Prof. Dr. Necla özdemir Konferans Salonu’nda Prof. Dr. Kevser Erol’un ailesi, meslektaşları, arkadaşları ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. 


 


Törende konuşan ESOGü Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Fatma Sultan Kılıç, anabilim dalı olarak Prof. Dr. Kevser Erol’un rehberliğinde çok çalışıp zorlu süreçlerden geçtikten sonra bugün Tıbbi Farmakoloji alanında Türkiye’nin iyi laboratuvarlarından biri haline geldiklerini kaydetti. ESOGü Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Arslantaş, Prof. Dr. Kevser Erol’un hırslı, çalışkan ve özverili bir öğretim üyesi olarak bilimsel çalışmalarıyla Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı ve Tıp Fakültesi’ne ciddi katkılar sağladığını, Dekan Yardımcılığı dahil pek çok idari görevde bulunduğunu ve çok sayıda öğrenci yetiştirdiğini belirterek kendisine teşekkür etti.


Sonrasında kürsüye gelen Prof. Dr. Kevser Erol, 36 yıl görev yaptığı ESOGü Tıp Fakültesi’nden emekli olurken çok mutlu olduğunu, gözünün arkada olmadığını çünkü arkasında çok donanımlı laboratuvarları olan, güzel insanların çalıştığı, huzur içinde bir anabilim dalı bıraktığını söyledi. Konuşmaların ardından Prof. Dr. Kevser Erol’a Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Arslantaş plaket ve anı tabağı, Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Fatma Sultan Kılıç ise çiçek takdiminde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.