Tepebaşı'ndan yüzlerce noktada ilaçlama

Tepebaşı’ndan yüzlerce noktada ilaçlama
  Tepebaşı Belediyes Başkanı Dt. Ahmet Ataç, koronavirüs tehlikesine karşı ilçe genelinde sürdürülen çalışmaların kararlılık ile sürdüğünü kaydetti. Başkan Ataç, “Halk sağlığını önceliğinde alınan tedbirler,...

 


 


Tepebaşı Belediyes Başkanı Dt. Ahmet Ataç, koronavirüs tehlikesine karşı ilçe genelinde sürdürülen çalışmaların kararlılık ile sürdüğünü kaydetti. Başkan Ataç, “Halk sağlığını önceliğinde alınan tedbirler, ekiplerimiz tarafından titizlik ile sürdürülüyor” dedi.


 


Tepebaşı Belediyesi, koronavirüsün ülkemizde görülmesiyle birlikte hayata geçirdiği tedbirler ile halk sağlığını koruma altına almak için çalışmaya devam ediyor.


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da alınan önlemlerin, belirlenen program çerçevesinde hızla uygulanmaya başladığını ifade ederek Tepebaşı Belediyesi’nin, birçok alanda ve yüzlerce noktada çalışma gerçekleştirdiğini söyledi.


Yüzlerce noktada ilaçlama


Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde yaptığı ilaçlama çalışmalarına değinen Başkan Ataç, “Tepebaşı Belediyesi, koronavirüs tehlikesinin dünyada kendisini göstermesiyle ana hizmet binası ile birlikte bünyesindeki onlarca merkezin de ilaçlama işlemini yaptı. Ekiplerimiz kısa sürede resmi ve kamu binaları dahil olmak üzere okul, cami gibi yerlerinde aralarında olduğu toplam 420 noktada ilaçlama yaparken, çalışmalarına kent genelinde devam ediyor. Ekiplerimiz, merkezleri özenle ilaçlayarak hijyenik bir hale getirdi. Ayrıca ilçe genelindeki tüm ilaçlama çalışmalarında Dünya Sağlık örgütü’nün onayladığı, Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış, özellikle virüsid, bakterisid ve fungisidlere karşı etkili olan antiseptik dezenfektan ilacı kullanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.