İşçi Servislerinde maske zorunluluğu

İşçi Servislerinde maske zorunluluğu
 Eskişehir’de toplu taşıma araçlarında başta olmak üzere kapalı alanlarda maske kullanma zorunluluğu servis araçlarında da getirildi. Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, fabrikalara işçi taşımacığında faaliyet gösteren...

 


Eskişehir’de toplu taşıma araçlarında başta olmak üzere kapalı alanlarda maske kullanma zorunluluğu servis araçlarında da getirildi.


 


Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, fabrikalara işçi taşımacığında faaliyet gösteren tüm servis araçlarında maske kullanma uygulamasına geçildi.


Korona virüsü salgını tedbirleri nedeniyle belirli aralıklarla dezenfekte edilen servis araçların da maske takmayanların alınmayacağını hatırlatan Servis Araçları Odası Başkanı Abdurrahman Yüceer “Araç sürücülerimiz ve çalışanlarımızın sağlığı açısından araçlarda maske kullanma zorunluluğu getirdik. Maske takmayanlar servis araçlarını kullanamayacak. Alınan bu karar herkesin de uymasını istiyoruz. Ayrıca araçlarımızda tek koltuk uygulaması da devam etmektedir. Servis araçlarımız sürekli de dezenfekte edilmektedir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.