Topladıkları para ile yardım yaptılar

Topladıkları para ile yardım yaptılar
 Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların Eskişehir şube ve temsilcilikleri ile Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Eskişehir Şubesi üyelerinden Eskişehir’deki sağlık çalışanlarına anlamlı bir destek geldi. 600 tulum ve 600...

 


Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların Eskişehir şube ve temsilcilikleri ile Türkiye Kamu çalışanları Vakfı Eskişehir Şubesi üyelerinden Eskişehir’deki sağlık çalışanlarına anlamlı bir destek geldi. 600 tulum ve 600 koruyuculu gözlük hastanelere teslim edildi.


 


 


Aralarında haberleşerek beş altı saat gibi kısa bir sürede çorbada tuz misali topladıkları miktar para ile aldıkları toplamda 600 adet koruyucu tulum ve 600 adet koruyucu gözlüğü Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcisi Haydar Urfalı beraberindeki TüRKAV Eskişehir Şubesi Başkanı Hasan Sezer, Türk Sağlık-Sen Eskişehir Bilecik Şube Başkanı Hüseyin Kararman ve sağlıkçılardan oluşan bir heyetle Eskişehir Şehir Hastanesi, Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Osman Gazi üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yetkililere teslim etti.


Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcisi Haydar Urfalı “Tüm dünyayı saran ve zorlu bir sınavdan geçtiğimiz şu günler milletçe birlik, beraberlik dayanışma ve kardeşliğin önemi bir kere daha kendini göstermiştir.  “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” milli dayanışma kampanyası birlik ve beraberlik ruhumuzu bir kez daha ortaya koymamız için önemli bir fırsat olmuştur” dedi.


TüRKAV Eskişehir Şube Başkanı Hasan Sezer de “Türk Milleti, yekvücut olduğunda her zorluğun üstesinden gelecektir. Şerefli tarihimiz bunun sayısız örneği ile doludur. İyi günde, kötü günde bir ve bütün olan Türk milleti, tüm dünyayı sarıp sarmalayan korona virüsü Allah’ın izniyle yenecek dirayete, deneyime ve bilimsel zihniyete sahiptir. Telaşa kapılmadan, şüpheye düşmeden, birbirimize güvenerek, mümkün mertebe evlerde kalarak, devlet ve millet kenetlenerek başaracağız.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.