Kazım Kurt'a ziyaret

Kazım Kurt’a ziyaret
  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile bir araya geldi. Güncel siyasetten Odunpazarı’na birçok konunun konuşulduğu buluşmaya CHP Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer ile CHP Eskişehir...

 


 


Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile bir araya geldi. Güncel siyasetten Odunpazarı’na birçok konunun konuşulduğu buluşmaya CHP Parti Meclis üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer ile CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel de eşlik etti.


 


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete CHP Parti Meclis (PM) üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer ve CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel de eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Kurt, Erol, Usluer ve Taşel güncel siyasetten Odunpazarı’na birçok konuda sohbet etti.


Eskişehir’i ve Odunpazarı’nı çok beğendiğini söyleyen Gürsel Erol, Başkan Kurt’u Odunpazarı’nda hayata geçirdiği çalışmalardan dolayı tebrik etti. Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmalarını takip ettiğini belirten Erol, “Başkan Kazım Kurt, Odunpazarı’nda birbirinden güzel ve faydalı çalışmaları hayata geçirdi. Kendisini kutluyorum ve Odunpazarı Halkı adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.


Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kazım Kurt, “Odunpazarı’nı kültürün, sanatın, bilimin ve demokrasinin merkezi yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.