Yeşil alan katliamı

Yeşil alan katliamı
Yeterli denetim yapılmayınca yeşil alanlar başta olmak üzere tarım arazilerinde istenmeyen görüntüler ortaya çıktı.Normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte yarım kalan inşaatlarda çalışmalara yeniden başlanırken, çıkan...

Yeterli denetim yapılmayınca yeşil alanlar başta olmak üzere tarım arazilerinde istenmeyen görüntüler ortaya çıktı.


Normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte yarım kalan inşaatlarda çalışmalara yeniden başlanırken, çıkan atıklarında yeşil alanlara bırakılması haklı tepkilere yol açtı.


Eskişehir çıkışında yer alan ekili tarlaların etrafları başta olmak üzere ormanlık ve mesire bölgelerine kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bırakılan çöp ve atıklar dağ gibi birikti. Kütahya karayolu ile kent ormanı civarında meydana gelen çirkin görüntülere isyan eden bölge sakinleri, sorumlu yetkilileri göreve davet ederek çevre katliamına arttık bir son verilmesi gerektiğini dile getirdi.


Şehir çıkışında bu tür görüntülere sıkça rastlanıldığını ifade eden vatandaşlar “Akşamları havanın karadığı saatlerde kamyonlarla getirilen atıklar yeşil alanlara bırakılıyor. Hemen hemen her gün bu tür atıkların bırakılması ekili arazilere de zarar veriyor. Eskişehir’e girişlerde utanç verici manzarayla karşılaşmaktan bıktık. Gerekli kontroller biran önce yapılmalıdır” diye çağrıda bulundular. Oluşan çöp birikintilerinde Eskişehir çevre Koruma ve Geliştirme Derneği yönetimi de tepki göstererek çevreyi kirletenlere yönelik en ağır ceza verilmesini talep etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.