Sendika başkanları birbirine girdi

Sendika başkanları birbirine girdi
Kırmızıtoprak Mahallesi’de iki aile hekimine uygulandığı öne sürülen darp olayının ardından Memur Sen İl Temsilciliğinde gerginlik had safhaya ulaştı. Memur Sen’e bağlı Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal...


Kırmızıtoprak Mahallesi’de iki aile hekimine uygulandığı öne sürülen darp olayının ardından Memur Sen İl Temsilciliğinde gerginlik had safhaya ulaştı.



Memur Sen’e bağlı Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal ile Memur Sen Şube Başkanı Muammer Karaman arasında bilinen gerginlik artık ayyuka çıktı.

Karaman’ın sosyal medya üzerinden rapor isteme olayının gayet yasal olduğunu söylemesi üzerine sendika adeta ikiye bölündü.

Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, Sağlık Sen Facebook sayfasında kendisine yöneltilen eleştirilere ateş püskürdü ve sert konuştu: “Karaman şovmendir. Biz öyle değiliz. Bizi koruyamadı. Bizim alanımıza baş örtüsü üzerinden girmesi tam bir rezillik. Benim rakibim olamaz” dedi.

Köksal, şu ifadeleri kullandı: “Bu sayfada ilimizde gerçekleşen bir istenmeyen olan hakkında açıklama girilmiş. Sayfada olayın tarafı duran hoca yüzde yüz suçlu Dr yüzde yüz haklı nerde yazıyor! Her platformda haklı çıkartılmakta olan şahıs Muammer Karaman kendi alanı dışında Eskişehir Memur Sen in Eğitim Bir sen den daha fazla üye ye sahip Sağlık sen ailesinin alanı ile ilgili olay hakkında yorum yapması sizin açınızdan normal oluyor! Biz tepki koyunca Mgv bilinçaltı düşmanlığı diyorsunuz! Eğer bunu bilinçaltı düşman sözünü bilerek söylüyor iseniz bundan sonra asla size saygı duymam ve görüşmeme son veririm çünkü hastalıklı beyinler  bu düşünceye girer! öğretmen olan ve taraf olan sayın Karaman  bize sormaya bile gerek olmadan sadece milli görüş ve başörtüsü olayına olayı çekerek bizim alanımıza girmesi tam bir rezilliktir.!Sağlık sen Eskişehir şubesi değerleri için yılarca mücadele etmiştir !Hiç bir sağlık çalışanı da asla değerline karşı saldırır ise buna asla  müsade etmez. Sendikal mücadele Muammer Karaman’ı asla kendime rakip görmem.  İşine geldi doğruyu yanlışı ayırmayan sınıf ayrımı yapanlar benim rakibim olmaz sadece memur sen de iş arkadaşım olur ! Türkiye’nin en demokratik Bakanlık nezdinde en çetin mücadele veren şubesi ile konuşuyorsunuz !”

Köksal, sözlerini şöyle noktaladı: “Sağlık sen başkanı olarak beni inanın tanımadığınıza üzüldüm! Şahsım Mgv teşkilatına hizmetim ve ödediğim bedeller sahip çıkılan (Karaman şovmen) den  daha fazla.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.