Telefon temizliği konusunda uyarı

Telefon temizliği konusunda uyarı
 Korona virüs nedeniyle cep telefonlarında temizliğin ve hijyenin önemi artarken, uzmanlar temizlik esnasında cihazların arızalanmaması için dikkatli olunması gerektiğini söylüyor.Eskişehir’de telefon satıcısı Oktay Mengi,...




 Korona virüs nedeniyle cep telefonlarında temizliğin ve hijyenin önemi artarken, uzmanlar temizlik esnasında cihazların arızalanmaması için dikkatli olunması gerektiğini söylüyor.


Eskişehir’de telefon satıcısı Oktay Mengi, vatandaşların evlerinde de telefonlarını rahatlıkla temizleyebileceklerinin altını çizdi. Mengi, cep telefonlarına zarar vermeyen selülozik tiner içerikli temizleyicilerle en doğru temizliğin yapılabileceğini, ancak bu maddeye erişimin kolay olmadığını söyledi. Kolonyalı mendilin belli oranda kurutularak temizlik için kullanılabileceğini belirten Mengi şunları aktardı:
“Pandemi sürecinde telefonlarımızın temizliğine de önem göstermemiz gerekiyor. Telefoncular olarak biz de müşterilerimizin yerine temizlik yapabiliyoruz ama vatandaşlar kendileri telefon temizliğini yapabilirler. Telefonlara zarar vermeyen temizlik maddeleri var ancak vatandaşların bunlara ulaşmaları biraz zor. Bu malzemeler olmasa da ıslak mendili kurutarak ve üzerine kolonya dökerek temizlik yapılabilir. Temizlikte dikkat edilmesi gerek bazı noktalar var tabi. özellikle ekran kenarları, hoparlör, mikrofon ve kamera çerçevesine dikkat edilmesi önemli. Temizlik yapmak isterken telefonunuzdan olmayın.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.