Haftasonu denetimi

Haftasonu denetimi
 Etkisini sürdüren koronavirüsü salgınına karşı büyük bir mücadele sergileyen Büyükşehir ve  Odunpazarı Belediyesi park kullanıcılarını da dikkate aldı.Normalleşme süreci ile birlikte yeniden açılan belediye bölgesindeki...

 


Etkisini sürdüren koronavirüsü salgınına karşı büyük bir mücadele sergileyen Büyükşehir ve  Odunpazarı Belediyesi park kullanıcılarını da dikkate aldı.


Normalleşme süreci ile birlikte yeniden açılan belediye bölgesindeki tüm park ve bahçeler başta olmak üzere mesire alanları uyarı levha ve pankartları ile donatıldığı bildirildi.


Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, Belediye Başkanı Kazım Kurt’un talimatı üzerine koronavirüsü salgınına kaşı alınan tedbirlere bir yenisi daha eklendi. Havanın sıcak olduğu saatlerde yoğunluğun hâkim olduğu tüm park, bahçe ve piknik alanlarına koruyucu maske kullanma zorunluluğunu hatırlatan uyarı pankartları asıldı. Vatandaşların da maskesiz bu alanlara girmesi yasaklandı. Park, bahçe ve mesire alanlarında görevli belediye personeli ile güvenlik ekipleri de günün belirli saatlerinde maske kullanmayanlara yönelik denetim başlatarak uyarılarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.