Pancar Kooperatifi borsaya girdi

Pancar Kooperatifi borsaya girdi
 Toprak Mahsulleri Ofisinden (TMO) sonra Sınırlı Sorumlu Pancar Ekicileri Kooperatifi de (PANCAR-KOOP) Eskişehir Ticaret Borsasında işlem yapacak.Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, Pancar kooperatifi bu sezon Eskişehir ve civarında...

 


Toprak Mahsulleri Ofisinden (TMO) sonra Sınırlı Sorumlu Pancar Ekicileri Kooperatifi de (PANCAR-KOOP) Eskişehir Ticaret Borsasında işlem yapacak.


Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, Pancar kooperatifi bu sezon Eskişehir ve civarında hububat başta olmak üzere ayçiçeği ve mısır gibi ürünlerin alımını gerçekleştirecek. Geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan olağan genel kurulda çitçileri bilgilendiren Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ünal “Çiftçimizin alın teri dökerek ürettiği, gözü gibi baktığı ve borç içerisinde ekip biçtiği mahsulünü emeğinin karşılığını vermek kaydıyla alacağız. Çiftçimizi kimseye ezdirmeyeceğiz. Aldığımız ürünün bedelini de her hafta Cumartesi ve Pazar günleri hak sahiplerine ödeyeceğiz. Ayrıca çiftçilerimize yönelik birçok ilçemizde hizmete açtığımız mağazaların sayısına da önümüzdeki günlerde yenileri daha eklenecek. Pancar Kooperatifi olarak çiftçimize sahip çıkmak boynumuzun borcudur” diye konuştu. Pancar-Koop, Eskişehir Ticaret Borsasında mahsul alımlarına başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.