ÇİFTELER İLE EMİRDAĞ SESSİZ SEDASIZ KAPIŞTI

ÇİFTELER İLE EMİRDAĞ SESSİZ SEDASIZ KAPIŞTI
Süper Amatör Küme ekiplerimizden Çiftelerspor ile Afyon Süper Amatör Küme Temsilcisi Emirdağspor özel maçta karşı karşıya gelirken, mücadele de gol sesi çıkmadı.Son Şampiyonlar KapıştıGeçtiğimiz sezonu kendi illerinin...

Süper Amatör Küme ekiplerimizden çiftelerspor ile Afyon Süper Amatör Küme Temsilcisi Emirdağspor özel maçta karşı karşıya gelirken, mücadele de gol sesi çıkmadı.

Son Şampiyonlar Kapıştı
Geçtiğimiz sezonu kendi illerinin Süper Amatör Küme şampiyonu olan ve baraj maçını kaybederek Bölgesel Amatör Ligin kapısından dönen iki takım çifteler ile Emirdağspor dün özel maç yaptı.
Emirdağ’da oynanan mücadele de her iki ekipte tüm oyuncularına şans tanıdı. çiftelerspor’da Yücel Yüce, Emirdağspor’da ise Oktay Arıkan eksikleri görme adına verimli bir müsabaka oynadıklarını dile getirdiler.
Eskişehirli antrenör ve birçok oyuncunun ter döktüğü ile Emirdağspor ile dostluk köprülerini güçlendiren çiftelersporlu idareciler misafirperverliklerinden başta Oktay Arıkan olmak üzere Emirdağ yönetimine teşekkür ettiler. önümüzde ki günlerde Emirdağspor’un da çifteler’e gelerek bir maç oynaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.