SULTANLAR MARDİN'DEN ŞEN DÖNDÜ(0-3)

SULTANLAR MARDİN’DEN ŞEN DÖNDÜ(0-3)
  Kadınlar Voleybol 1.liginde ilk 4 yarışının içinde olmak isteyen Anadolu Üniversitesi dün Mardin Büyükşehir’i deplasmanda 3-0 yendi. galibiyetle dönmek için kenetlendi.  Geçtiğimiz hafta Gümüşhane Gençlerbirliği’ni...

 


 


Kadınlar Voleybol 1.liginde ilk 4 yarışının içinde olmak isteyen Anadolu üniversitesi dün Mardin Büyükşehir’i deplasmanda 3-0 yendi. galibiyetle dönmek için kenetlendi.


 


Geçtiğimiz hafta Gümüşhane Gençlerbirliği’ni hükmen 3-0 yenen Anadolu üniversitesi bayan voleybol takımımız dün uzak deplasmanda Mardin Büyükşehir’in konuğu oldu. Artuklu Spor salonunda oynanan maçta temsilcimiz rakibine göre daha etkili bir oyun ortaya koyarak 25-18, 25-15 ve 25-19’luk setlerle rakibine şans tanımadı ve 3 puanla döndü.


Mardin Büyükşehir Belediye başkan vekili Mustafa Yaman’ın eşi Avukat Gülseren Yaman Anadolu üniversitesi kadın voleybol takımını maç sonu tebrik etti. 


Antrenör Muhsin Osmanoğlu Mardin deplasmanında kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, 23 Aralık’ta içerde oynayacakları Pursaklar karşılaşmasında da kazanmak istediklerini söyledi.


Temsilcimiz ligde 4.sıraya kadar tırmandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.