ALT YAPI DERNEĞİ'NDE SON KEZ ÇALIŞTILAR

ALT YAPI DERNEĞİ’NDE SON KEZ ÇALIŞTILAR
 Eskişehirspor yönetiminin alt yapıya yönelmesinin ardından Kanlıkavak’ta çalışmalarını sürdüren Alt Yapı Derneği’nin durumu ne olacak merak konusu olurken, minik takımlar bu süreçten etkilenmemek adına antrenörleri...

 Eskişehirspor yönetiminin alt yapıya yönelmesinin ardından Kanlıkavak’ta çalışmalarını sürdüren Alt Yapı Derneği’nin durumu ne olacak merak konusu olurken, minik takımlar bu süreçten etkilenmemek adına antrenörleri nezaretinde çalışmalarını aksatmadan devam ettirdiler. Ancak bundan sonraki süreçte idmanlar Vali Hanefi Demirkol tesislerinde yapılacak.  


 


Eskişehirspor’un geleceği konumunda olan Minik takımlar çalışmalarına devam ediyor. Yönetim alt yapı ile ilgili projeler hazırladığı bu süreçte Alt Yapı Derneği’nde eğitim gören lisanlı oyuncuları kendi bünyesine kattı.


Eskişehirspor Alt Yapı Derneği minik futbolcu adaylarının bu süreçten etkilenmemeleri adına hafta sonuna kadar çalışmalarına devam ettirdi. Kulübün alt yapıdan sorumlu yöneticisi Gökhan Yıldırım hafta sonu yapılan çalışmaları yakından takip ederek, idman sonrası miniklere tatlı ikramında bulundu. Selahattin örçüm nezaretinde çalışan 2007 doğumlular ile birlikle Muhsin çakallı gözetiminde geleceğe hazırlanan 2008 doğumlu minik futbolcu adayları ve ümit Tosun’un çalıştırdığı 2009 doğumlular derneğe bağlı olarak son çalışmasına çıkmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.