OMUZ OMUZA ZAFERE

OMUZ OMUZA ZAFERE
  GALİBİYET ŞARTEskişehirspor bugün kritik maçta Altınordu’yu konuk edecek.Ligde son 4 maçta sadece 2 puan alan ve son iki maçı da kaybeden Kırmızı Şimşekler rakiplerinin de kazanması ile birlikte bir anda küme düşme hattına...

 


 


GALİBİYET ŞART


Eskişehirspor bugün kritik maçta Altınordu’yu konuk edecek.


Ligde son 4 maçta sadece 2 puan alan ve son iki maçı da kaybeden Kırmızı Şimşekler rakiplerinin de kazanması ile birlikte bir anda küme düşme hattına inmişti.


Acilen toparlanması gereken Kırmızı Şimşekler bugün güçlü rakibini Altınordu’yu yenerek hem kötü gidişi durdurmak hem de 4 maç aradan sonra yeniden galibiyetle tanışmak istiyor.


TARAFTAR GöREVE HAZIR


Takımı hiçbir zaman yalnız bırakmayan Eskişehirspor taraftarı bugünkü maçta da tribünleri doldurarak takıma tam destek verecek. Sahada futbolcular, tribünde de taraftar bugünkü kritik maçta üzerlerine düşeni yapıp omuz omuz vererek maç sonu galibiyeti birlikte kutlamayı hedefliyor.


SAAT 19.00’DA BAŞLAYACAK.


Eskişehirspor ile Altınordu arasındaki zorlu maç bugün yeni Atatürk stadyumunda saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Mert Güzenge yönetecek.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.