"ES-ES TARAFTARINA DA ÖDÜL VERİLMELİYDİ"

“ES-ES TARAFTARINA DA ÖDÜL VERİLMELİYDİ”
Beyazıt Öztürk Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri gecesinde “Her dalda çeşit çeşit ödüller dağıtılıyor ancak taraftarlara hiç bir ödül verilmiyor. Belki önümüzdeki yıllarda bu kategori de açılır ve sahipleri...

Beyazıt öztürk Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri gecesinde “Her dalda çeşit çeşit ödüller dağıtılıyor ancak taraftarlara hiç bir ödül verilmiyor. Belki önümüzdeki yıllarda bu kategori de açılır ve sahipleri bu ödüllere ulaşır. çünkü Eskişehirspor taraftarları bu sene muhteşem işlere imza attılar” dedi.


 


Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat çapa'nın da ödül aldığı Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri geçtiğimiz akşam sahiplerini buldu. Gecenin sunucularından birisi de sevilen isim Beyazıt öztürk'tü. Eskişehirspor sevdasını her zaman dile getiren öztürk ödül törenini düzenleyenlerden de canlı yayın sırasında bir ricada bulundu. Beyazıt öztürk, "Benim de küçük bir isteğim var. Her dalda çeşit çeşit ödüller dağıtılıyor ancak taraftarlara hiç bir ödül verilmiyor. Belki önümüzdeki yıllarda bu kategori de açılır ve sahipleri bu ödüllere ulaşır. çünkü Eskişehirspor taraftarları bu sene muhteşem işlere imza attılar. Gerçekten mükemmellerdi" dedi. Beyazıt öztürk'ün bu isteğini başta A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş olmak üzere salonda bulunan bütün konuklar alkışladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.