SELKA'DA MİLLİ GURUR

SELKA’DA MİLLİ GURUR
  Euro 2020 Elemeleri 3. grupta mücadele eden A Milli erkek hentbol takımımızın, Kuzey Makedonya ve İzlanda ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Selkaspor baş antrenörü Okan Halay’ın yanı sıra Okan Halay, Coşkun...

 


 


Euro 2020 Elemeleri 3. grupta mücadele eden A Milli erkek hentbol takımımızın, Kuzey Makedonya ve İzlanda ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Selkaspor baş antrenörü Okan Halay’ın yanı sıra Okan Halay, Coşkun Göktepe, Alp Eren Pektaş, Yiğit Eröz, Uğur Erceylan milli takıma davet aldı. Milliler 12 Haziran’da Makedonya’yı Eskişehir’de ağırlayacak.


 


25 Mayıs’ta İstanbul’da Toplanacaklar


Türkiye A Milli Erkek Hentbol takımının 18 Kişilik aday kadrodaki oyuncular açıklandı. Selkaspor’dan baş antrenör Okan Halay’ın yanı sıra Okan Halay, oyuncular Coşkun Göktepe, Alp Eren Pektaş, Yiğit Eröz, Uğur Erceylan milli takımda görev alacak.


İlk etap çalışmaları için 25 Mayıs - 2 Haziran 2019 tarihleri arasında İstanbul'da kamp çalışmalarına başlayacak A Milliler 4 günlük bayram izninin ardından tekrar toplanarak hazırlıklarına Eskişehir'de devam edecek.


 


Makedonya Maçı Eskişehir’de


Milli takımımız grubunda 4 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Rakiplerimiz İzlanda ve Makedonya ise 5'er puanla 1. ve 2. sırayı paylaşıyor.


12 Haziran Porsuk Spor salonu saat:19.00’da Makedonya’yı Eskişehir’de ağırlayacak Milliler, 15 Haziran’da da İzlanda ile deplasmanda mücadele edecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.