DSİ TESİSLERİ CIVIL CIVIL

DSİ TESİSLERİ CIVIL CIVIL
  Eskişehir’de spor denince akla gelen ilk kulüplerden olan DSİ Bentspor’da yaz dönemi bir hayli hızlı başladı. DSİ Tesisleri’nde haftanın her günü voleybolcular, futbolcular tenisçiler antrenman yapıyor. Voleybola ilgi...

 


 


Eskişehir’de spor denince akla gelen ilk kulüplerden olan DSİ Bentspor’da yaz dönemi bir hayli hızlı başladı. DSİ Tesisleri’nde haftanın her günü voleybolcular, futbolcular tenisçiler antrenman yapıyor.


 


Voleybola ilgi yine büyük


1961 yılında kurulan ve ilk günden bu güne sayısız sporcu yetiştiren, Türk sporuna kazandırdığı milli sporcularla Eskişehirlilerin göğsünü kabartan DSİ Bentspor’da yaz dönemi oldukça verimli geçiyor. Küçük sporcular futbol, voleybol ve tenis branşlarında her gün antrenman yapıyor. Hem yeni sporcular yetişiyor hem de spora daha önce başlamış ve elit takımlara girmiş olan küçük bireyler kendilerini geliştiriyor.


Eskişehir’in önde gelen kulüplerinden biri olan DSİ Bentspor’da voleybol yaz okulu çalışmaları da devam ediyor. 11 grup halinde antrenman yapılırken,  en küçük yaş gruplarında oluşan yeni başlayanlar grubunu deneyimli antrenör Kazım Tokat ve kızı Ayça Tokat çalıştırıyor.


 


Yeni yetenekler yolda


Açılan futbol yaz okulunda küçük sporcular ileride iyi birer futbolcu olmak için deneyimli antrenörler gözetiminde idmanlarını sürdürüyor. Küçük kramponlar hedeflerini ileride başarılı birer futbolcu olmak olarak belirledi. Futbolcu adayları dün ısınma hareketlerinin ardından top sürme ve pas çalışmaları gerçekleştirdi. 2008-2012 doğumlular arasında yapılan çalışmalarda antrenörler Orhan Bek ve Mert Konuk miniklere eğitim verdi. öte yandan Bülent Sunay, Faruk Kırca, özcan Canbek gibi isimlerde yaz okuluna katlı veriyorlar. 


 


Tenisin Yeni Yüzleri…


DSİ Bentspor’un tenis branşında da çalışmalar sürüyor. Yeni başlayan sporcular bu branşın inceliklerini kavrayabilmek için yoğun tempoda antrenman yaparken daha önce başlamış ve altyapı takımlarına girmiş sporcular ise yaz döneminde tekniklerini ilerletebilmek için ter döküyor. Genç antrenör Ali Aslan en küçük yaş gruplarına oyuna dayalı antrenman yaptırarak spor sevgisini aşılamaya çalışıyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.