FUTBOL AKADEMİSİ SIKI ÇALIŞIYOR

FUTBOL AKADEMİSİ SIKI ÇALIŞIYOR
 Eskişehir Futbol Akademisi Yaz Futbol Okulunda sporcular eğitimlerine ara vermiyorlar. 7-15 yaş grubunda çok sayıda sporcu antrenörleri Ender Yazıcı ve Soner Yavuz yönetiminde eğitim görüyorlar.   Yaz Futbol Okulunda faaliyetlerini...

 


Eskişehir Futbol Akademisi Yaz Futbol Okulunda sporcular eğitimlerine ara vermiyorlar. 7-15 yaş grubunda çok sayıda sporcu antrenörleri Ender Yazıcı ve Soner Yavuz yönetiminde eğitim görüyorlar. 


 


Yaz Futbol Okulunda faaliyetlerini sürdüren Eskişehir Futbol Akademisinde çalışmalara hız verildi.  çeşitli yaş gruplarında sporcuların yer aldığı çalışmalarda Antrenör Ender Yazıcı ve Soner Yavuz yönetiminde futbolun temel ve teknik özellikleri öğretiliyor. Ekol  Halı Saha Tesislerinde gerçekleşen çalışmalar iki haftayı geçerken, önümüzdeki haftalarda yaz okulunda tempo daha da artacak. Başarılı olan sporcular ise Eskişehir’deki önemli kulüplerin alt yapısına alınacaklar. Velileri de çocuklarını yalnız bırakmazken, yapılan çalışmalarda yakından takip ediyorlar. Sporcular yeteneklerini sergileyerek antrenörlerinin beğenisini almak istiyorlar. Yaz Futbol Okulu sonunda ayrıca tüm sporculara katılım belgeleri verilecek. çalışmalar hakkında bilgi veren Antrenör Ender Yazıcı, “Yaz boyunca çok sayıda sporcunun katılımıyla çalışmalarımız devam ediyor. Kısa zamanda da olsa gelişme gösteren, ilerisi için umut vaat eden sporcularımız var. İyi bir eğitimle futbolun temel ve teknik özelliklerini öğretmeye çalışıyoruz. Hedefimiz buralardan Eskişehir’deki kulüplere yeni yetenekler yetiştirmek. Yine yetenekli gördüğümüz oyuncuları kulüplere de yönlendireceğiz. Alt yapıdan yetişen iyi bir jenerasyon var. Bizlerde onları keşfedip çıkarmayı planlıyoruz” dedi. Miniklerde futbolu çok sevdiklerini, ileride hayalini kurduğu yıldız futbolcular gibi olmayı hedeflediklerini söylediler. 7 aylık kurulan kulüpte 7-15 yaş grubunda sporcuların katılım gösterirken, kayıtların halen devam ettiği de belirtildi.


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.