ES-ES EVİNDE BAŞLAYACAK

ES-ES EVİNDE BAŞLAYACAK
 TFF 1. Ligin fikstürü çekildi. Şimşekler  2019-2020 sezonuna evinde oynayacağı Keçiörengücü maçı ile başlayacak.İkinci hafta Adanaspor A.Ş. ile deplasmanda karşılaşacak olan Eskişehirspor üçüncü hafta Bursaspor’u...

 


TFF 1. Ligin fikstürü çekildi. Şimşekler  2019-2020 sezonuna evinde oynayacağı Keçiörengücü maçı ile başlayacak.İkinci hafta Adanaspor A.Ş. ile deplasmanda karşılaşacak olan Eskişehirspor üçüncü hafta Bursaspor'u ağırlayacak. Es-Es ilk yarıda 8 maçı evinde 9 maçı da deplasmanda oynayacak. Kırmızı-siyahlılar arka arkaya 8. Hafta Akhisar, 9., hafta ise Giresun deplasmanına çıkacak.  


TFF 1. Lig, 16, 17, 18 ve 19 Ağustos 2019 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlarken, sezon 2 Mayıs 2020 tarihinde tamamlanacak. TFF 1. Ligde "24." ve "27." hafta maçları hafta içi oynanacak. 


öte yandanFikstür çekimine Eskişehirspor adına kura çekimine taraftardan sorumlu asbaşkan A.Engin öztürk katıldı. ünlü dizi oyuncusunun Eskişehirspor’da yöneticilik yaptığı camia tarafından biliniyordu. Fikstür çekiminde de tüm Türkiye öğrenmiş oldu.
ünlü oyuncunun çektiği 9 numara Kırmızı Şimşeklerin ilk haftada iç sahada Keçiörengücü’nü ağırlamasını sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.