TEI YAZ SPOR OKULUNDA GÖRKEMLİ KAPANIŞ

TEI YAZ SPOR OKULUNDA GÖRKEMLİ KAPANIŞ
 TEI-TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş.’nin 6’ncısını düzenlediği “Geleneksel TEI Yaz Spor Okulu” kapanış töreniyle sona erdi.Yeşilcan Spor Organizasyon tarafından koordine edilen yaz okulunda 3 haftalık dönemde hafta içi her gün...

 


TEI-TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş.’nin 6’ncısını düzenlediği “Geleneksel TEI Yaz Spor Okulu” kapanış töreniyle sona erdi.


Yeşilcan Spor Organizasyon tarafından koordine edilen yaz okulunda 3 haftalık dönemde hafta içi her gün sabah evlerinden alınan çocuklar basketbol, futbol, tenis, voleybol, paten ve binicilik dallarında eğitim aldılar. 7-14 yaş arası 232 katılımcı öğle yemeği sonrası ise sabah aldıkları branşlarda maç yapma ve oyun oynama fırsatı buldu.


Ulusal çapta aldıkları başarılarla Eskişehir’in adını basketbolda yukarılara taşıyan Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulu antrenörlerinin de yaz okulunda görev alması basketbola olan ilgiyi arttırdı.


Her sene gelişerek devam eden yaz okulunda binicilik eğitimi de ilgi gören branşlar arasında yerini aldı. Binicilik eğitimi sonrası ise atlı okçuluk gösterisi keyifle izlendi. 


Yaz okulunun sonu gününde TEİ üst Yönetimi, spor eğitmenleri, TEI çalışan ve ailelerinin katıldığı törende sertifikalarını alan genç sporcuların coşkusu görülmeye değerdi. Törende ayrıca tüm eğitmenlere İnsan Kaynakları Direktörü Yeliz çetinkaya, Tesis Müdürü Süleyman Aydın ve İdari İşler Şefi Mustafa Ahmet Göz tarafından plaket takdim edildi.


Tören sonrası Yaz Okulu Koordinatörü Toygarhan Yeşilcan  “Şirket olarak çalışanlarının eğitim ve gelişmelerine önem veren TEİ,  yaz spor okulu organizasyonu ile sadece çalışanlarına değil onların çocuklarına da ne kadar değer verdiğini bir kez daha gösterdi. Yarattığı istihdam ve yaptığı yatırımlarla ülkenin geleceğine yön veren TEİ’nin bu organizasyonu ile de diğer şirketlere örnek olmasını diliyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.