ARMAN İÇİN... FORMAN İÇİN.. : oyna

ARMAN İÇİN… FORMAN İÇİN.. : oyna
  Yönetim değişmesine rağmen maddi sıkıntıların devam ettiği Eskişehirspor’da son haftalarda paraya hasret kalan oyuncular bugün ligin güçlü ekibi Akhisar ile karşılaşacak.  Artık arma ve forma ve taraftar için mücadele...

 


 Yönetim değişmesine rağmen maddi sıkıntıların devam ettiği Eskişehirspor’da son haftalarda paraya hasret kalan oyuncular bugün ligin güçlü ekibi Akhisar ile karşılaşacak.  Artık arma ve forma ve taraftar için mücadele veren futbolcular saat 19.00’da başlayacak olan maçta puan yada puanlar almayı hedefliyor.   


FORMA İçİN 


Eskişehirspor bugün şampiyonluk adaylarından Akhisar ile deplasmanda karşılaşacak.  


Sezon başından bu yana süren maddi sorunlar yönetimin değişmesine rağmen devam ederken, artık sadece forma ve kendilerine destek olan taraftar için mücadele veren oyuncular bugün kritik maçta puan ve puanlar arayacak. 


Verilen sözlerin tutulmadığı Eskişehirspor’da para pula hasret kalan futbolcular üzerlerindeki formanın hakkını bugün sahada vermek istiyor. 


DEMİRBAKAN MOTİVE ETTİ


Sıkıntılı bir durumda takımın başına geçen ve zorlu bir ortamda oyuncularını maçlara motive eden deneyimli teknik direktör Coşkun Demirbakan Akhisar maçı öncesinde de takımına moral vermeye çalıştı. Rakibin durumunu değil kendi isteklerin sahaya yansıtmalarını isteyen Coşkun hoca bugünkü maçta da oyuncularından galibiyet bekliyor.   


SAAT 19.00’DA BAŞLAYACAK


Akhisarspor ile Eskişehirspor arasındaki zorlu karşılaşma bugün Spor Toto Akhisar stadyumunda saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Emre Malok yönetecek.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.