YÖNETİM İÇİN TOPLANDILAR

YÖNETİM İÇİN TOPLANDILAR
 17 Kasım’da yapılacak olan Eskişehirspor genel kurulu öncesinde şehirde sessizlik sürerken bazı gizli görüşmeleri de yapıldığı ortaya çıktı.  Eskişehirspor Başkan adaylığı konusunda Rıza Soydaş ve Mustafa Akgören’in...

 


17 Kasım’da yapılacak olan Eskişehirspor genel kurulu öncesinde şehirde sessizlik sürerken bazı gizli görüşmeleri de yapıldığı ortaya çıktı.


 


 


Eskişehirspor Başkan adaylığı konusunda Rıza Soydaş ve Mustafa Akgören’in ismi geçiyor. İki isim de taşın altın ellerini sokabilmek adına görüşmeler yapıyor. Neler yapabileceklerini planlıyorlar .Es-Es’e iyi bir yönetimin oluşturulması adına Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt çaba gösteriyor. Dün akşam saatlerinde Mustafa Akgören ve Rıza Soydaş, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’la görüşme yaptığı öğrenildi.


İyi bir yönetim kurulması adına sürekli görüşmeler yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, iyi bir listenin oluşması için dündü iki simi bir araya getirdi.  Ortak olarak hareket edilmesi konusunda görüşlerini belirtti. Akgören ve Soydaş’ın nasıl bir karar vereceği ise merakla bekleniyor.


SPOT:   İyi bir yönetim oluşması adına çalışmalarını sürdüren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un dün akşam saatlerinde başkanlık için adı geçen Rıza Soydaş ve Mustafa Akgören ile bir araya geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.