MÜTHİŞ TURNUVA OLDU

MÜTHİŞ TURNUVA OLDU
  Eskişehir Futbol alt yapı derneği ‘Eskişehir Turnuvası’ olarak düzenlediği etkinlikte minikleri bir araya getirdi. 2009-2010 doğumlularda yapılan organizasyonda 8 kulüpten 16 ekip ve 300 minik krampon ter döktü. Müsabakaların...

 


 Eskişehir Futbol alt yapı derneği ‘Eskişehir Turnuvası’ olarak düzenlediği etkinlikte minikleri bir araya getirdi. 2009-2010 doğumlularda yapılan organizasyonda 8 kulüpten 16 ekip ve 300 minik krampon ter döktü. Müsabakaların öğle arasında tüm kulüplere Alt Yapı Derneği binasında yemek verildi.


 


Katılım yüksekti


Osmangazi semt sahasında dün adeta miniklerin futbolun resitali vardı. Alt yapı derneğinin organize ettiği Eskişehir turnuvasına ilgi büyük oldu. İlimizden Eskişehirspor’un yanı sıra Elit Futbol Kulübü, Dorlioan Sanatspor kulüpleri yer alırken, Kütahya Tavşanlı Erdem Gençlik, Kütahya Altınordu Spor Kulübü, Kütahyasor, Bozüyükspor ve Bilecik Osmaneli ekipleri boy gösterdi.


 


En güzel şekilde ağırladılar


Karşılaşmalarda 8 kulüpten, 16 ekip ve 300 minik ter döktü. Sabah 09.00’da başlayan ve akşam 18.00’a kadar süren turnuvaya katılan tüm ekiplere sertifikaları takdim edildi. Ayrıca Alt Yapı Derneği organizasyonda yer alan tüm kulüp yetkilileri ve sporculara Kanlkıvak’ta ki tesiste yemek ikramında bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.