BU IŞIK HİÇ SÖNMEYECEK

BU IŞIK HİÇ SÖNMEYECEK
 Umut olmadan, umulmayanı bulamayız. Transfer yasağı, bir türlü sağlanamayan yönetim istikrarı ve üzerine gelen -9 puan cezasına rağmen bu şehirde söz konusu Eskişehirspor olduğu zaman umutsuzluğa yer olmadığı bir kez daha...

 


Umut olmadan, umulmayanı bulamayız. Transfer yasağı, bir türlü sağlanamayan yönetim istikrarı ve üzerine gelen -9 puan cezasına rağmen bu şehirde söz konusu Eskişehirspor olduğu zaman umutsuzluğa yer olmadığı bir kez daha ortaya çıktı. Geride kalan 14 hafta da onca sıkıntıya rağmen bu koca çınar hala ayakta duruyor ve var olma savaşı veriyorsa bunun adına siz ister mucize deyin, ister başka bir şey. Biz başkaldırı diyoruz. 


 


 çok acı çektik. Eskişehirspor’un bu noktalara gelmesi nedeniyle yeri geldi isyan bayrağını da çektik. Ama hiçbir zaman vazgeçmedik. Biz, gözlerin yaşları olmasa ruhun gökkuşağı olmayacağını en iyi bilenlerdendik. Bu yüzden kayıplarla uğraşmak yerine hep geleceği düşünerek mücadele ettik. Bundan sonra da tıpkı son haftalarda olduğu gibi yine kenetleneceğiz, yine savaşacağız ve Eskişehirspor’u ayakta tutacağız. çünkü biliyoruz ki söz konusu Eskişehirspor ise bu şehirde her zaman bir umut ışığı vardır.  


 


BAŞKALDIRININ KENTİ…


Kim olsa çoktan vazgeçerdi.


Kim olsa kaderine terk ederdi.


Kim olsa çaresizliğine yenilirdi.


Ama burası geçmişte olduğu gibi futbolda başkaldırının kenti...


Bir galibiyete farklı anlamlar yüklemek değildir derdimiz. Biz hep fotoğrafa geniş açıdan bakmayı seçtik. Tabiî ki ayrıntıları atlamadan…


Eskişehirspor için ümraniye maçının değeri ve önemi teraziye konulsa ligdeki tüm maçlara ağır basar. Nedeni ise bu maçta alınacak kötü sonucun bedeli hepsinden daha fazla bırakacaktı hasar.


Sahada futbolcu grubu, tribünde inancın simgesi taraftar, protokol da ise sahaya koysan oynayacak hırsta yönetimin gösterdiği duruştur, Cuma gecesindeki zaferin adı...


Bu galibiyetin aslında kaç puan ettiği ligin ikinci yarısında ortaya çıkacak.


 


LİGE YENİ BAŞLIYORUZ


Ama daha işimiz bitmedi. Kalan 3 maçta hep final havasına bürünmüş bir takım göreceğimizin inancı ile umut ışığımız devam edecek.  Bu bağlamda ümraniye karşısında alınan galibiyet haftalardır süren mücadelenin başkaldırışla vücut bulma halidir. Böyle oynadığımız ve mücadele ettiğimiz sürece de mutlaka gerisi gelecektir.  Zaten böyle dönemlerde çıkmaz mı ne kadar büyük kulüp olduğun?


Eskişehirspor yönetimiyle, taraftarıyla ve futbolcusuyla bunu tüm ülkeye göstermiştir.


Biz sezon içinde daha çok hikaye yazarız. Geçen seneki filmin adını mucize koyanlar, bu sezon asıl mucizenin ne olduğunu filmin sonunda anlayacaklar. Eskişehirspor gösterime koyana kadar da en iyisi budur.


Yeni zaferlere, yeni hikayelere ve uçmaya hazır olun…


çünkü Eskişehirspor lige daha yeni başlıyor.       


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.