YUNUSEMRE BUGÜN GİDİYOR

YUNUSEMRE BUGÜN GİDİYOR
 Futbolcuların lisanlarını dün çıkartan ekip bugün Bartın’a gidiyor. Temsilcimiz transferde girişimlerini sürdürürken, yarın Bartın’dan puan çıkartmanın da hesapları yapılıyor. Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele...

 


Futbolcuların lisanlarını dün çıkartan ekip bugün Bartın’a gidiyor. Temsilcimiz transferde girişimlerini sürdürürken, yarın Bartın’dan puan çıkartmanın da hesapları yapılıyor.


 


Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Yunusemrespor sezonun ikinci yarısını yarın Bartın deplasmanında açacak.  Antrenör Serdar Uykun gözetiminde ikinci yarıya bilenen ekip, bir yandan da transferlerini bitirmeye çalışıyor. Alican Candemir, Hakan Aydemir, Kerem Gezen, Erhan Şahin, Şevket Cem Alak, Yusuf İslam Aydın, Naci Yıldırımoğlu ve genç kaleci Kubilay Yıldırım’ın da lisanları dün çıkartıldı. Bu oyuncular antrenör Serdar Uykun’un şans vermesi halinde Bartın maçında forma giyebilecekler.


öte yandan Kırmızı Siyahlılar bugün Devrek’e geçerek kampa girecek. Maç günü Bartın’a gidecek ekimiz zorlu deplasmana 3 puan parolasıyla hazırlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.