U17'LER AFYON'DAN ŞEN DÖNDÜ

U17’LER AFYON’DAN ŞEN DÖNDÜ
Eskişehirspor U17 ve U19 takımlarımız sezonun ikinci yarısını dün deplasmanda oynadıkları maçlarla açtılar. U17’ler Afjet Afyon’u 4-1 yenerken, U19’lar Gençlerbirliği’ne 4-2 mağlup olmaktan kurtulamadı. Rahat kazandılarSpor...

Eskişehirspor U17 ve U19 takımlarımız sezonun ikinci yarısını dün deplasmanda oynadıkları maçlarla açtılar. U17’ler Afjet Afyon’u 4-1 yenerken, U19’lar Gençlerbirliği’ne 4-2 mağlup olmaktan kurtulamadı.


 


Rahat kazandılar


Spor Toto Gelişim Akademi Elit liglerinde yer alan Eskişehirspor U17 ve U19 takımlarımız sezonun ikinci yarı perdesini dün gurbette açtı.


İlk 3 yarışının içinde yer alan ve önümüzde ki sezon Elit A liginde mücadele etmek isteyen U17 takımımız düşme hattında ki Afjet Afyonspor’u Yiğit Utku Gök(2), Yiğithan Yavuz ve Mehmet Can’ın golleriyle 4-1 yendi.  


 


Atamayana atarlar


İlk yarının son haftalarında yakaladığı ivmeyle düşme hattından uzaklaşan U19 takımımız ise bir basamak üzerinde bulunan Gençlerbirliği karşısında iki kez geriye düşmesine rağmen Göktuğ ünüvar ve Onur Arı’nın golleriyle soyunma odasına 2-2’lik skorla gitti. İkinci yarı da net fırsatları harcayan Genç Şimşekler kontra ataktan yediği iki golle sahadan 4-2 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.