İDDİALI GİTTİLER

İDDİALI GİTTİLER
 Melahat Ünügür Orta Okulu Yıldız erkek hentbol ve atletizm ekiplerimizi ilimizi temsil etmek adına dün yola çıktı. Okul Müdürü Ahmet Berberler sporcuları uğurlarken, başarı dileğinde bulundu. Şampiyon unvanını korumak...

 


Melahat ünügür Orta Okulu Yıldız erkek hentbol ve atletizm ekiplerimizi ilimizi temsil etmek adına dün yola çıktı. Okul Müdürü Ahmet Berberler sporcuları uğurlarken, başarı dileğinde bulundu.


 


Şampiyon unvanını korumak istiyor


Melahat ünügür Orta Okulu krosçuları 21 Şubat’ta Osmaniye’de yapılacak olan okullar arası kros Türkiye Şampiyonası’nda ter dökecek. Yıldız kız takımı geçen senenin duble şampiyon takımı olarak bu senede şampiyonluğa en büyük aday okul takımı olarak göze çarpıyor. Ayça Fidanoğlu, Bade Fidanoğlu , Elifnaz Köseoğlu ve Sudenaz Akburak, 6 bölgeden 16 takım ve 130 sporcunun yer alacağı şampiyonada ter dökecek.


 


Hentbolcular Bolu’da


Melahat ünügür Yıldız Erkek Hentbol takımımız ise Bolu’da sahne alıyor. Müsabakalara Onur Taşkaya nezaretinde hazırlanan ve iddialı olan ekibimizin dün gazetemizin baskıya girdiği saatlerde yapılan kura çekiminde rakipleri belli oldu.


Melahat ünügür Yıldız erkek hentbol takımımızın bugün sahaya çıkması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.