AKARBAŞI MEŞELİK'İ AŞTI(2-0)

AKARBAŞI MEŞELİK’İ AŞTI(2-0)
C grubunda ilk haftayı galibiyetle kapatan iki takımın mücadelesinde Meşelikspor’u Berkay Onarıcı’nın golleriyle yıkan Akarbaşı ligde iki de iki yaptı. 2.Amatör Küme de 2.hafta heyecanı dün oynanan 6 müsabaka ile başladı....

C grubunda ilk haftayı galibiyetle kapatan iki takımın mücadelesinde Meşelikspor’u Berkay Onarıcı’nın golleriyle yıkan Akarbaşı ligde iki de iki yaptı.


 


2.Amatör Küme de 2.hafta heyecanı dün oynanan 6 müsabaka ile başladı. C grubunda ilk maçlarını kazanarak sezona 3 puanla başlayan ve grupta şampiyonluk adayları arasında gösterilen Meşelik ile Akarbaşı birbirlerine rakip oldular. Muttalıp 1 Nolu sahada oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Akarbaşı 4.dakikada Berkay Onarıcı ile öne geçti. Meşelik daha sonra oyunu dengelese de Akarbaşı kalecisi Berkay, savunmada Kayhan Eser’in  yanı sıra Serdar ve İlker’in başarılı performansına takıldı. Kırmızı Siyahlılar 90+1’de yine Berkay ile bu kez penaltıdan bir gol daha bularak mücadeleyi 2-0 kazandı ve grupta iki de iki yaptı. C grubunda bugün de iki müsabaka oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.