GENÇLERİ KAZANARAK BAŞARIYA GİDECEĞİZ

GENÇLERİ KAZANARAK  BAŞARIYA GİDECEĞİZ
Antrenör İbrahim Özen yeni sezonda genç oyuncular kazanarak, şampiyonluk yarışında da var olacaklarını ifade etti. Çukurhisarspor’da tekrar göreve başlayan İbrahim Özen etkisini çabuk hissettirdi. Kulüp başkanı Yusuf Özdoğan...

Antrenör İbrahim özen yeni sezonda genç oyuncular kazanarak, şampiyonluk yarışında da var olacaklarını ifade etti.


 


çukurhisarspor’da tekrar göreve başlayan İbrahim özen etkisini çabuk hissettirdi. Kulüp başkanı Yusuf özdoğan ve özellikle yönetici Savaş Arslan’ın yine büyük desteğini arkasına alan özen 25 kişilik bir oyuncu gurubuyla lige hazırlandı ve birçok genci takıma monte etti.


Konu ile ilgili bilgi veren özen “çukurhisarspor olarak genç oyuncularımızı kazanmak adına uğraş veriyoruz. Genç takımdan 17-18 yaşında 12 oyuncu aldık. Eskişehirspor da 17-18 yaşında oyuncular varken biz 2. Amatör kümede neden oynatmıyoruz. 40 yaşında oyuncuları oynatmanın üretkenliğe ve amatör futbola ne faydası var... 2001 doğumlu Atakan, Mehmet, Hasan, Ahnetcan, Berke, 2002 doğumlu Karahan, Yusuf, Atalan, Levent, Muratcan ve Ahmet’in yanı sıra 2004 doğumlu Kaan bu sene bize katkı verecek genç oyuncular olacak. Hedefimiz öncelikle şampiyonluk değil bunun altını çizmek istiyorum. öncelikle gençlerimizin tecrübelerini arttırmak ve üretken olmak. İdmanlarımız ciddi, disiplinli ve eğlenceli geçiyor. Sezon sonundaki hak ettiğimiz yer, emeklerimizin karşılığı nereyi gösterirse onu kabul ediyoruz” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.