KÜME DÜŞME OLACAK

KÜME DÜŞME OLACAK
Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki yönetim kurulu toplantısı yaptı. Süper Lig daha önce belirlendiği gibi 12 Haziran’da başlayacak. Bazı kulüpler tarafından yapılan "Küme düşme kaldırılsın" önerisi de reddedildi.12...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki yönetim kurulu toplantısı yaptı. Süper Lig daha önce belirlendiği gibi 12 Haziran'da başlayacak. Bazı kulüpler tarafından yapılan "Küme düşme kaldırılsın" önerisi de reddedildi.


12 HAZİRAN’DA BAŞLAYACAK


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantıda Süper Lig ile ilgili son kararını verdi. Süper Lig’in 2019-20 sezonu daha önce belirlendiği gibi 12 Haziran’da başlayacak. Süper Lig’de 7 takımın ’küme düşme kaldırılsın’ başvurusu reddedilirken


5 OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ


TFF ayrıca IFAB tarafından uygun görülen ve Almanya'da da uygulanmaya başlanan maçlarda 5 oyuncu değişikliği uygulamasını yürürlüğe koyma kararı aldı.


 


TALİMAT BUGüN


Covid-19 salgını nedeniyle ara verilen Süper Lig, TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarının başlaması ve sağlıklı bir ortamda oynanmasına ilişkin talimat yarın (Bugün) kamuoyuna açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.